Buma Music meets Tech

18-19Jan2018
Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals.

BMMT tijdens Eurosonic Noorderslag
Het Buma Music meets Tech programma biedt een groot aantal presentaties, panels en discussies over de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek en technologie. Daarnaast zijn er meerdere masterclasses over data, businessmodeling en social media strategieën. Ook geeft het uiteenlopende bedrijven de mogelijkheid zichzelf te presenteren en te laten zien wat ze te bieden hebben op het snijvlak van muziek, innovatie en (digitale)technologie. Daarmee wordt een beeld gecreëerd van wat de muziekindustrie de komende jaren kan verwachten. Buma Music meets Tech is verdeeld over twee conferentiedagen.

De BMMT Award
De jury was op zoek naar het concept dat zich het meest buiten de gevestigde kaders van de muziekindustrie begeeft en heeft de inzendingen beoordeeld op innovatie en toegevoegde waarde. Juryvoorzitter Ralph Simon (Mobilium, GB) en juryleden Harold de Groot (SoundAware), Guido van Nispen (Vannispen Management) en Maarten Bloem (GUTS) bepaalden dat Atmosphere daar het meest aan voldeed. Het publiek koos EboSuite als favoriet. De winnaar van de Award en de geldprijs , Atmosphere, verbindt merken en ondernemingen met muziekprofessionals die persoonlijk de achtergrondmuziek voor hun winkels en restaurants uitzoekt. Dit draagt bij aan een betere winkelervaring voor klanten en is tegelijkertijd een nieuwe manier voor artiesten en experts om geld te verdienen.

Deelnemen aan BMMT